Clown Sammy

Clown Sammy maakt een groot succes van elk evenement of kinderfeest.

Clown Sammy

Een onvergetelijk kinderfeestje? Een geslaagde opening of stunt? Clown Sammy heeft al menig feestje tot een succes gemaakt. Van een klein kinderpartijtje tot een groot evenement, bij Sammy is niets te gek! Nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Kinderfeestjes

Gun uw kind een onvergetelijke verjaardag! Clown Sammy is dé oplossing voor een originele en gezellige verjaardag bij u thuis. Ik zit vol goede ideeën voor een geslaagd kinderfeestje. U kunt Clown Sammy inhuren voor kinderen vanaf 4 jaar met een maximum aantal van 12 kinderen. De kinderen worden anderhalf uur vermaakt d.m.v. diverse circuskunstjes en goocheltrucs, ze worden geschminkt en als klap op de vuurpijl maakt Clown Sammy allerlei gekke figuurtjes met modelleerballonnen.

Uiteraard speelt Clown Sammy tijdens het feestje in op de situatie en staat improvisatie centraal. Alles gebeurt uiteraard in goed overleg met u en volgens uw wensen.

Clown Sammy

Bedrijfsfeest

Een jubileum of presentatie? Een stunt tijdens de opening? Clown Sammy maakt er een geslaagde actie van.

Straattheater / acts

Met Clown Sammy op uw feest, braderie of festival, bent u verzekerd van een super gezellige dag.

 

Ballonnen clown

Ballonnenclown

Een hond, giraffe, hoed, leeuw of zwaard; Sammy maakt in een handomdraai van ballonnen de leukste figuren. U kunt mij inhuren om tijdens uw evenement ballonnen te vouwen. Plezier gegarandeerd!

Schminken

Clown Sammy schminkt de mooiste gezichten bij kinderen. U kunt REGELSAMMY inhuren om tijdens een feest of verjaardag de snoetjes om te laten toveren in ware kunstwerken.

Vriendjes en Vriendinnetjes van CLOWN SAMMY

Mocht Clown Sammy al een feestje hebben, dan komt graag een van de andere clowns bij je op bezoek.
Clown Lietje  Clown Timpie