Referenties

Hier vindt u een selectie uit de evenementen die REGELSAMMY inmiddels heeft georganiseerd.

100 jaar ZAP in Van Ewijcksluis en Koninklijk geworden

ZAP Anna Paulowna bestaat 100 jaar! En dat was natuurlijk een reden voor een groot evenement. Een koninklijk predicaat werd overhandigd door de heer Remkes Commissaris van de Koning.
Voor dit evenement heeft REGELSAMMY alles geregeld van A tot Z: locatie (tent in een loods), catering, op- en afbouw, entertainment, muziek en noem maar op.
Starlight Films maakte een sfeerimpressie van het geweldige evenement.

Viering Hoogste Punt Gebouw

Op 27 september 2013 mocht REGELSAMMY de Viering van het Hoogste Punt Wibauthuis in Amsterdam organiseren.
Hierbij een leuk filmpje van Vincent Smit waarbij alle verschillende activiteiten van die middag zijn vastgelegd.
Wederom een mooie activiteit om gedaan te mogen hebben.

Verjaardag

Om de 60e verjaardag van een klant groots te vieren, werd REGELSAMMY ingeschakeld. REGELSAMMY zorgde voor de locatie, de uitnodigingen, het aanmeldingstraject en de catering. Daarnaast was ik aanwezig om de verloop van de dag in goede banen te leiden.

Catering Catering

Catering Persoonlijke taart

Jaarmarkt Wieringerwaard

REGELSAMMY heeft van 2011 tot 2015 de Jaarmarkt van Wieringerwaard georganiseerd.

Verkeersbeveiliging Jaarmarkt wieringerwaard

Jaarmarkt Wieringerwaard Jaarmarkt Wieringerwaard

Jaarmarkt Wieringerwaard Jaarmarkt Wieringerwaard

Jaarmarkt Wieringerwaard Reklame Atelier K&N

Sinterklaasfeest

Sinds 2011 mag REGELSAMMY het Sinterklaasfeest voor de personeelsvereniging van GGD Hollands Noorden organiseren. Dit resulteert in een dag vol lieve en lachende kindergezichtjes, waarbij de vereniging zich niet druk hoefde te maken over de organisatie. Voor dit feest wordt alles via REGELSAMMY geregeld, zoals entertainment, inkoop, locatie en catering. REGELSAMMY is bovendien aanwezig om de verloop van de dag in goede banen te leiden.

Sinterklaasfeest Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Polder Parcours voor Gunjur

REGELSAMMY heeft in oktober 2010 het Polder Parcours voor Gunjur in Anna Paulowna georganiseerd. Met een parcoursloop door alle basisschoolleerlingen van de gemeente Anna Paulowna is veel geld opgehaald voor de stichting Happy Gunjur. Deze organisatie wil in het Gambiaanse dorp Gunjur kinderen, die wegens geldgebrek van de ouders niet naar school kunnen, onderwijs laten volgen. Zie ook: www.happygunjur.nl.

Dakar Dakar

“Regelsammy heeft voor de Sjukbilbrothers het Polder Parcour voor Gunjur georganiseerd. Een evenement van omvang dat door Regelsammy tot in de puntjes is georganiseerd. Van entertainment t/m de EHBO, aan alles werd gedacht. Haar professionaliteit en natuurlijke organisatietalent hebben dit succes mogelijk gemaakt. We zouden dan ook iedereen aanraden een evenement samen met Regelsammy te organiseren. Naast een goede en strakke organisatie, is het een feest om met haar te werken.”

Ruud Bais, Directeur Marketing en Sales van Total Productivity en tevens deelnemer aan de Amsterdam-Dakar Race