Trouwen

Bruidspaar, waarmee kan REGELSAMMY jullie van dienst zijn

regelsammy weddingplannerGaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd!

Waarschijnlijk weten jullie al dat de mogelijkheden voor een bruiloft eindeloos zijn. Wellicht hebben mensen om jullie heen bepaalde verwachtingen geuit of misschien weet je niet waar je beginnen moet. Onthoud dan dat uiteindelijk maar één ding belangrijk is: wat willlen júllie?

De organisatie van een bruiloft moet je niet onderschatten. REGELSAMMY kan jullie met de volgende diensten ondersteunen in verschillende fases op weg naar de dag van jullie leven…

Weddingconsult

Een soort APK voor de aanloop naar het huwelijk toe. Even checken of er aan alles is gedacht. Ik kom een ochtend/middag/avond bij u langs en door middel van allerlei vragen kom ik er achter hoe ver u al bent, wat er nog moet gebeuren en u ontvangt binnen een week van mij een verslag waarin mijn advies staat geschreven betreft nog te ondernemen acties.

regelsammy weddingplannerProfessioneel Ceremoniemeester

U wilt uw vrienden of familie niet lastig vallen met het Ceremoniemeesterschap. Dan kiest u voor een extern persoon die tijdens de dag de touwtjes stevig in handen heeft en zorgt voor een rustig verloop van alle activiteiten. Want stel nu dat uw zus uw Ceremoniemeester is en u staat op het punt van Ja zeggen en zij wordt weggeroepen, omdat er iets met de taart is… Daar wilt u absoluut niet aan denken.

Ook is het mogelijk om een Professionele Ceremoniemeester achter de schermen te kiezen, dan doet uw zus alle leuke klussen (gasten ontvangen en de familievragen beantwoorden), maar de Professionele Ceremoniemeester houdt zich bezig met de minder leuke klussen.

En wat dacht u van een Ceremoniemeester die er een gedeelte van de dag bij is. Dus bijvoorbeeld aankomst voor de ceremonie, tijdens de receptier om te zorgen dat achter de schermen alles goed verloopt en terwijl u van het diner geniet zorgt zij dat alles tot in de puntjes geregeld is voor het feest.

Last minute Weddingplanner en Ceremoniemeester

De grote dag is sneller dichterbij gekomen dan u dacht, maar u heeft nog niet alles op orde… Wat nu? Dan kunt u ook bij REGELSAMMY terecht voor een Last minute Weddingplanner. Ik kom bij u langs om te kijken wat er nog allemaal moet gebeuren en op basis daarvan ga ik direct voor u aan de slag. Het voordeel wanneer u REGELSAMMY als uw Weddingplanner kiest is dat zij ook direct de Ceremoniemeester op de dag zelf is, zodat zij direct op de hoogte is van alle gemaakte afspraken.

regelsammy weddingplannerWeddingplanner

Door goed naar jullie wensen te luisteren, zet REGELSAMMY van A tot Z jullie perfecte bruiloft in elkaar. Ook is het mogelijk om voor enkele onderdelen een Weddingplanner in te schakelen. Zoals hierboven al beschreven: Het voordeel wanneer u REGELSAMMY als uw Weddingplanner kiest is dat zij ook direct de Ceremoniemeester op de dag zelf is, zodat zij direct op de hoogte is van alle gemaakte afspraken.

BABS

Een eigen draai geven aan de ceremonie? Huur REGELSAMMY in als BABS, Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand. Geheel in jullie stijl, praat ik de huwelijksceremonie aan elkaar. Je kunt ervoor kiezen om mij daadwerkelijk het huwelijk te laten sluiten of van te voren te trouwen en dan ben ik een Ceremoniespreker, maar met alles er op en er aan.

Leven in de Trouwerij

Leven in de Trouwerij bestaat uit trouwen op de prachtige locatie Veer Koffie Thee & Meer, schitterende fFB Icon groototo’s door AP Fotografie en buitengewoon ambtenaar Sanne Koopman-van Dorp die jullie in de echt verbindt. De muziek wordt verzorgd door de ervaren bruiloft-dj Marcel Meijer, die een persoonlijke setlist samenstelt mét natuurlijk jullie favoriete nummers.
Kortom: één adres, één aanspreekpunt en met aandacht voor alle wensen en vragen om tot een onvergetelijke dag te komen. Met Leven in de Trouwerij nemen we jullie alvast een groot deel van de organisatie uit handen. Behalve de voorpret natuurlijk: die blijft onverminderd.

Zeg alvast ‘ja!’ tegen ons. Dan werken wij samen verder aan de mooiste dag voor jullie jawoord.

Voor meer info: http://www.levenindetrouwerij.nl
Facebook: https://www.facebook.com/levenindetrouwerij

PS Wil jij de liefde van je leven op een onvergetelijke manier ten huwelijk vragen? REGELSAMMY verzorgt het droomaanzoek dat jij in gedachte hebt.