BABS referenties

Ambtenaar SanneAls BABS voor de Gemeente Den Helder en Hollands Kroon mag ik huwelijken voltrekken, maar dit mag ik ook in andere plaatsen in Nederland. Ook is het mogelijk om mij als Ceremoniespreker in te huren.

Dat ik het super leuk vind om mensen te trouwen mag duidelijk wezen, maar het deze mensen zelf laten vertellen is natuurlijk nog leuker.

 

 

2015-05-16 18.11.01 Tom & Jenny
We hebben voor Sanne gekozen omdat ze heel professioneel is, maar ook lekker informeel kan zijn. Precies de sfeer die wij wilden op onze bruiloft.
Een gezellig voorgesprek leidde tot een fantastisch uitgewerkt verhaal dat alle gasten tot op het laatste moment in hun greep hield.

 

 


Nick & Eva

Wat een geweldige dag!
Als ik het in 1 zin zou moeten omschrijven zou dat mijn antwoord zijn.
Het weer zat mee, alle dierbare vrienden en familie waren aanwezig, en de festiviteiten verliepen vlekkeloos. En dat mede dankzij Sanne.

Nick en ik wilden graag getrouwd worden door iemand die ons echt persoonlijk kent. In onze omgeving hebben we meerdere ceremonies meegemaakt waarbij de  ambtenaar van de burgelijke stand een naam verkeerd zei of uitsprak of (natuurlijk met de beste bedoelingen) de eerste ontmoeting van het bruidspaar van een briefje afleest maar duidelijk geen benul heeft waar het over gaan (“Zand…stok?” met een vragende blik naar de bruidegom).
Dat gaat ons niet gebeuren fluisterde wij elkaar toe. Wij gaan het anders doen.
En daar was Sanne. Al jaren een bekende van ons en, geloof het of niet, een klein half jaar voor onze trouwdatum aangesteld tot ambtenaar van de burgerlijke stand in gemeente Den Helder.
Een afspraak was snel gemaakt en (zoals we van Sanne gewend zijn) was ze meteen rete enthousiast! We hebben uren zitten kletsen terwijl zij ons liefdesverhaal ‘notuleerde’.
Voor haar moet het ook spannend zijn geweest want wij waren haar eerste huwelijk.

Op de grote dag was er van haar spanning niks te merken. Sterker nog, onze gasten geloofde het niet. De professionaliteit en het gemak waarop ze de hele kerk (jazeker, ze komt ook op locatie) met een lach en een traan wist te boeien verdient een dikke pluim. Alleen maar complimenten! De speech welke Sanne geschreven had en de toon waarop ze deze voorgedragen heeft past precies bij ons. En dat werd door iedereen beaamt. Een betere ambtenaar hadden wij ons niet kunnen wensen!

Sanne, via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor jou bijdragen aan ons ‘Happely ever after’!

Liefs Nick en Eva van Scherrenburg

image1Joey en Rosanne

Een dikke 10 voor deze spontane, grappige, gezellige, lieve trouwambtenaar!