Typetjes

U kunt bij REGELSAMMY terecht voor verschillende typetjes

Naast  CLOWN SAMMY hebben wij diverse typetjes in ons aanbod. Hierbij enkele voorbeelden van reeds bestaande typetjes, maar heeft u een bepaalde gelegenheid waarbij u graag een typetje wilt inzetten en ziet u het gewenste typetje er niet bij staan, neem dan contact op met REGELSAMMY, dan maken we een typetje op maat voor u.

Omdat we werken met een team van acteurs is het mogelijk meerdere typetjes op uw evenement te laten rondlopen.

Regelsammy Trien GrabbelTrien Grabbel

Een fleurige tante die rondloopt op uw evenement waarbij bezoekers kunnen grabbelen in haar zakken. Dit kan op een beurs om uw goodies aan de man te brengen of op een jaarmarkt om de bezoekers een klein presentje aan te bieden. Maar ook is het mogelijk om in plaats van een rad van fortuin Trien Grabbel in te zetten.

Fleur KleurFleur Kleur

Een kleurconsulente, loopt rond op u feest en geeft de gasten gevraagd en ongevraagd advies over kleur. Over het algemeen, gericht op uiterlijk en op de fysieke en geestelijke toestand van de mens. Kleuren hebben namelijk overal invloed op. Deze kleurrijke creatie gebruikt daarbij voorbeeldstaaltjes, modelleerballonnen, schmink en als het moet de tafelkleedjes, servetten, gordijnen enz. uit de ruimte.

Mien PoetsMien Poets

Alles blinkend schoon, lekker fris, daar houdt Mien Poets van! Maar ze wil ook dat de gast zelf iets doet, want schoonmaken doet zij wel, maar opruimen kun je zelf. Samen houden we het prettig om te werken, te feesten, te leren of waar Mien Poets dan ook komt om het proper te houden. Zij is het soort toiletjuffrouw die er haar eigen wijze heeft van het onderhoud van de w.c.’s en het al dan niet binnen laten van de mensen met hoge nood. Altijd een praatje en de juiste spuitbus in de aanslag.

Filmpje: Mien Poets en Tante Truus in actie

Tante TruusTante Truus en de Lekker Ouwerwetse Bingo

U kunt haar inhuren om gezellig een avondje lekker ouderwets bingo te spelen.
Bij een valse bingo moet er gezongen worden en bij prijs gaat het dak er af… Maar als er 2 prijzen tegelijk vallen… oei oei oei

 

 

MadameMadame

Madame is een warme, hartelijke gastvrouw die elke gelegenheid opluistert met haar gastvrijheid en belangstelling voor elke bezoeker. Madame zorgt voor een ware beleving voor elke gast.

Regelsammy Gekke Piloot

Gekke Piloot

Waar komt deze piloot vandaan? Waar moet hij naar toe? Niemand die het weet en hij zelf nog wel het minste. Met verschillende attributen maakt de Gekke Piloot er een hilarisch tafereel van en eigenlijk wil hij gewoon naar huis. Want is hij te vroeg gesprongen of stond de wind niet goed? Gegarandeerd veel hilariteit bij uw bezoekers.