CIRCUS

De Circusworkshop is perfect voor gezelligheid met veel lol!

regelsammy circus workshopBovendien goed voor de motoriek en het leren samenwerken. Kinderen en volwassenen werken hier, naast het kleine materiaal, ook met een koorddansapparaat, kleine fietsjes en een bal waarop zij leren lopen en balanceren.

Een perfecte workshop voor motoriek, samenwerken, gezelligheid en vooral veel lol.

Deze workshop is geschikt voor meerweekse lessen, zo dat de kinderen elke week anderhalf tot 2 uur les hebben en steeds een ander onderdeel oefenen. Aan het einde van de lessen zullen de kinderen een voorstelling geven waarbij alle onderdelen aan bod komen.

Ook is deze workshop geschikt in plaats van een schoolreisje. Wij komen bij u op school en samen met de vrijwilligers van uw school maken we er een onvergetelijke dag van, met als afsluiting een voorstelling van uw eigen artiesten.

regelsammy circus workshopMaar bent u voor een teambuilding of bedrijfsfeest eens op zoek naar iets anders, dan is deze workshop ook een optie. De medewerkers zullen alle onderdelen van het circus doorlopen en door middel van samenwerken de mooiste show ooit geven. Daar zal nog lang over worden nagepraat bij de koffiemachine.